Rosario Vera

TYP

Zralé červené víno

ODRŮDY HROZNŮ

Tempranillo

VINIFIKACE

Ručně sbírané hrozny Tempranillo z malých pozemků s nízkými výnosy se fermentují odděleně v malých kádích, poté se asi 12 měsíců přemístí do sudů z francouzského dubu, aby se dokončil proces jablečno-mléčné fermentace, a několik měsíců zrají až do lahvování.

POZNÁMKY K DEGUSTACI

Sytě fialová až po okraj. Nádherná vůně ostružin, cassis, červeného rybízu, švestek, černé lékořice a tabáku. Dobře vyvážené s vláčnou texturou a dlouhým závěrem, s chutí černé lékořice, třešní, švestkových povidel, toastu, dubu a cedru.

360,00 Kč

PÁROVÁNÍ JÍDLA

Toto víno se doporučuje sdílet se středně a dlouho uzenými sýry, těstovinami, pikantními klobásami, grilovanými steaky, pečeným kuřetem a pečenou kachnou, dušeným hovězím masem a zimními rendlíky.

ZACHOVÁNÍ

Toto víno se doporučuje skladovat na místech bez cizích pachů s teplotou do 18 oC a řízenou vlhkostí.

SERVISNÍ TEPLOTA

Pro plné vychutnání tohoto vína musí být teplota mezi 15 oC a 18 oC.