ODRŮDY Garnacha Tinta
ZPRACOVÁNÍ
Sierra Perra je víno vyrobené tradičním způsobem
v betonových nádržích. K jeho stárnutí používáme 500 litrů
Francouzské dubové sudy, které poskytují méně dřeva
aroma do vína a tím uchovat hrozny vlastní aromata.
ÚZEMÍ
Sierra Perra je suchá oblast s popraskanou půdou, kde se
slunce dopadá na vinice. Kořeny vinné révy
snaží se probojovat přes kompaktní, suchou
půdu. Stín, který sierra vrhá na vinici
pozdní odpoledne je jedinou úlevou pro vinnou révu. Jeho ovoce
je málo.
DEGUSTACE
Velmi výrazné červené víno s fialkovými odlesky.
Středně vysoký župan. Vůně červeného ovoce jako např. třešně a maliny. Jemný
setkání s francouzskými dubovými listy s náznaky vanilky
pro kulatý a svěží vstup na patře. Je to světlo
a velmi perzistentní v ústech, s velmi
příjemnou chutí.
úsilí rostliny přežít, každá bobule je koncentrovanější
jemnější a bohatší na aroma.
PODÁVEJTE PŘI 14-16o
ALKOHOL 13,5%