La Atalaya

TYP

Červené víno zrající ve francouzském dubu

ODRŮDY HROZNŮ

Garnacha Tintorera & Monastrell

VINIFIKACE

Hrozny fermentují odděleně v nerezových tancích při kontrolované teplotě. Po jablečno-mléčné fermentaci a zrání ve francouzském a americkém dubu, které se mění v závislosti na vlastnostech sklizně, zůstalo až do lahvování v nerezových tancích, výsledkem je víno s velkou komplexností.

POZNÁMKY K DEGUSTACI

Vysoká vrstva, intenzivní a živá červená barva s fialovými odstíny. Ukazuje silnou a komplexní vůni s vůní červeného ovoce a koření. Originální a velmi zajímavé, skvělá struktura, masité a vyvážené s velmi dlouhým a příjemným závěrem. Příjemné, svěží a jedinečné červené víno.

359,00 Kč
359,00 Kč / 1 ks

PÁROVÁNÍ JÍDLA

Dokonale se hodí ke zvěřině nebo smetanové rýži, dušené zelenině, houbám, zvěřině a drůbeži, kastrolu, rybám a omáčkám s mořskými plody, uzeným, modrým a uzeným sýrům, grilovanému a/nebo grilovanému bílému a červenému masu.

ZACHOVÁNÍ

Toto víno se doporučuje skladovat na místech bez cizích pachů s teplotou do 18 oC a řízenou vlhkostí.

SERVISNÍ TEPLOTA

Pro plné vychutnání tohoto vína musí být teplota mezi 15 oC a 18 oC.