Juan Gil Etiqueta Plata

bio organic

TYP

Organické červené víno

ODRŮDY HROZNŮ

Monastrell

VINIFIKACE

Monastrell Macerace a fermentace v nerezových tancích při kontrolované teplotě. Po jablečno-mléčné fermentaci a zrání v kontaktu s francouzským dřevem v závislosti na vlastnostech sklizně zůstalo až do lahvování v nerezových tancích.

POZNÁMKY K DEGUSTACI

Toto víno bylo vyrobeno z hroznů Monastrell ze starých vinic s nízkým výnosem, vysazených ve vápencových a křídových půdách. Výsledkem je víno temně fialové/černé barvy s explozivní vůní zralého rybízu, červených bobulí a uzených tónů. Bohaté, silné a objemné v ataku, hedvábné a šťavnaté ve středním patře s vynikající délkou a perzistencí a dlouhým kořenitým a vyváženým závěrem včetně pražených tónů, které poskytuje francouzské dřevo.

350,00 Kč
350,00 Kč / 1 ks

PÁROVÁNÍ JÍDLA

Skvěle se hodí ke zvěřině nebo smetanové rýži, dušené zelenině, houbám, zvěřině a drůbeži, kastrolu, rybám a omáčkám s mořskými plody, uzeným, modrým a uzeným sýrům, grilovanému a/nebo grilovanému bílému a červenému masu, jehněčímu pečeně, vepřovému nebo hovězímu masu.

ZACHOVÁNÍ

Toto víno se doporučuje skladovat na místech bez cizích pachů s teplotou nepřesahující 18oC a řízenou vlhkostí.

SERVISNÍ TEPLOTA

Pro plné vychutnání tohoto vína musí být teplota mezi 15 oC a 18 oC.

Používáme cookies, abychom zajistili správné fungování a bezpečnost našich stránek. Tím vám můžeme zajistit tu nejlepší zkušenost při jejich návštěvě.

Pokročilá nastavení

Zde můžete upravit své preference ohledně cookies. Následující kategorie můžete povolit či zakázat a svůj výběr uložit.