PÁROVÁNÍ JÍDLA
Víno s velkou všestranností, které lze spárovat se zvěřinou nebo smetanovou rýží, dušenou zeleninou, houbami, zvěřinou a drůbeží, kastrolem, omáčkovými rybami a mořskými plody, uzenými a modrými sýry, grilovaným červeným a bílým masem, jehněčí pečínkou, vepřovým masem, hovězím masem.
Rýže, těstoviny, (nudle, špagety, makarony), zelenina, houby, dušené maso, klobása, vepřové maso, pečené maso, červené a/nebo bílé maso s omáčkami, grilované maso, krátké nebo střední sýry.
ZACHOVÁNÍ
Toto víno se doporučuje skladovat na místech bez cizích pachů s teplotou do 18 oC a řízenou vlhkostí.
SERVISNÍ TEPLOTA
Pro plné vychutnání tohoto vína musí být teplota mezi 15 oC a 18 oC.